Thuisbatterij voordelen

Voordelen van een thuisbatterij

Het gebruiken van een thuisbatterij (ook wel thuisaccu) voor het opslaan van zonne- energie heeft verschillende voordelen. Een thuisbatterij levert niet alleen een voordeel op voor je portemonnee, maar vermindert ook je afhankelijkheid van de fluctuerende prijzen en beschikbaarheid van energie van je energieleverancier. Hierdoor krijg je meer controle over je energiekosten en draag je bij aan een zelfstandiger en duurzamer energiegebruik. Lees verder om te ontdekken wat de voordelen zijn van een thuisbatterij.

Verbruik meer groene energie

Door zonne-energie op te slaan in een thuisbatterij, kun je meer groene energie verbruiken, zelfs tijdens bewolkte dagen of ’s nachts. Waardoor je minder afhankelijk bent van het stroomnet. Hierdoor haal je meer waarde uit je zonnepanelen. De thuisbatterij draagt bij aan een groene en duurzame toekomst.

Flexibiliteit met energie prijzen

Met een thuisbatterij kun je profiteren van variabele energietarieven door energie op te slaan wanneer de prijzen laag zijn en deze te gebruiken wanneer de prijzen hoog zijn. Dit dynamische gebruik van energie kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen en maakt je minder gevoelig voor prijsschommelingen op de energiemarkt.

Besparen op energierekening

Door gebruik te maken van een thuisbatterij om zonne-energie op te slaan, kun je jouw energieverbruik optimaliseren en aanzienlijk besparen op je maandelijkse energierekening. Bespaar tot wel €1900 euro per jaar op jouw energierekening door een slim aangestuurde thuisbatterij. Met een thuisbatterij kun je eenvoudig zonne-energie opslaan. Daarnaast kan je ook tegen lage-tarieven energie inkopen op de energiemarkt genaamd EPEX. Hierdoor wordt besparen nog makkelijker met een thuisbatterij.

Minder afhankelijk van het stroomnet

Met een thuisbatterij voor het opslaan van zonne-energie word je minder afhankelijk van het stroomnet, waardoor je meer controle hebt over je eigen energievoorziening. Gebruikt tot wel 80% van je eigen zonne-energie doormiddel van een thuisbatterij. Hierdoor kun wordt je minder afhankelijke van de stijgende energieprijzen. Daarnaast kun je de thuisbatterij ook gebruiken tijdens stroomuitval.

Reservevoorziening tijdens storing

Een thuisbatterij kan dienen als een noodstroomvoorziening in het geval van stroomuitval. Dit betekent dat je essentiële apparaten zoals koelkasten, medische apparatuur en verlichting draaiende kunt houden, zelfs als het stroomnet uitvalt. Dit biedt een extra laag van veiligheid en gemoedsrust.

De voordelen van een thuisbatterij bij Thuisaccuplan.

Waarom kies je voor een thuisbatterij bij Thuisaccuplan?
Zet samen ons een bewuste stap richting een duurzame toekomst voor jezelf en de toekomstige generaties. Profiteer!

  • Garantie De zekerheid van een werkend, rendabel product? Daar zorgen we voor met onze garantie.
  • Hoge kwaliteit De thuisbatterijen zijn uitgebreid getest en ontworpen voor een lange levensduur, zelfs in noodsituaties.

  • Persoonlijk advies Onze experts staan klaar om je te voorzien van een op maat gemaakt advies, zodat je de thuisbatterij kiest die het beste bij jouw energiebehoeften past.

Daarom een thuisbatterij via Thuisaccuplan.

Kies je voor een thuisbatterij via Thuisaccuplan? Een slimme keuze. Want wij regelen het voor je: van persoonlijk advies tot installatie. Dit doen we samen met onze erkende installateurs, samen hebben we een enorme bak aan kennis en ervaring.
Regel het via Thuisaccuplan, dan ben je altijd zeker van vakmanschap.

  • Persoonlijk advies

  • Een offerte die bij jouw past

  • Professionele installatie

  • Persoonlijk advies
  • Een offerte die bij jouw past

  • Professionele installatie