Slimme aansturing thuisbatterij

Slimme aansturing

In een moderne tijdperk van duurzame energie is het niet alleen belangrijk om groene energie op te wekken, maar ook om deze efficiënt te beheren. Met een slimme aansturing voor je thuisbatterij wordt energiebeheer een fluitje van een cent.

Dankzij slimme software kan je thuisbatterij nu automatisch elektriciteit inkopen wanneer de prijzen laag zijn en verkopen wanneer de prijzen hoog zijn. Dit betekent dat je niet alleen bespaart op je energierekening, maar ook potentiële inkomsten kunt genereren door overtollige energie terug te verkopen aan het net. Lees verder om te ontdekken wat je kunt verwachten van een slimme thuisbatterij aansturing.

Slimme sturing: hoe werkt dat?

Slimme sturing zorgt ervoor dat je thuisbatterij automatisch en op het juiste moment energie opslaat of gebruikt. Kortom, met slimme sturing werkt je thuisbatterij automatisch en efficiënt, zonder dat je er zelf veel naar hoeft om te kijken!

Besparen met slimme aansturing

Optimaliseer je energiebeheer met een thuisbatterij die naadloos en automatisch elektriciteit in- en verkoopt, afgestemd op dynamische energietarieven. Hierdoor genereer je dagelijkse inkomsten en verlaag je tegelijkertijd je energiekosten. Ongeacht de keuze van je energieleverancier met dynamische contracten, behoud je je vrijheid en flexibiliteit zonder enige verplichting. Bespaar tot wel gemiddeld €42 tot €124 per maand op je energierekening met een slim aangestuurde thuisbatterij.

Actuele energie prijzen

Om gebruik te kunnen maken van een slim aangestuurde thuisbatterij heb je een dynamisch energiecontract nodig. In tegenstelling tot traditionele contracten, waarbij prijzen maandelijks of dagelijks worden vastgesteld, fluctueren de tarieven in dynamische contracten elk uur. Deze tarieven weerspiegelen de echte energieprijzen zoals vastgesteld op de EPEX energiebeurs. Bij standaard energiecontracten kopen
leveranciers stroom in bulk en verkopen deze vervolgens aan consumenten met een opslag. De vergoeding voor zelf opgewekte stroom die je terug levert, ligt vaak onder de actuele marktprijs.

De toekomst van energiebeheer is hier. Met een thuisbatterij die slim wordt aangestuurd, kun je profiteren van maximale efficiëntie, duurzaamheid en besparingen.

Daarom een thuisbatterij via Thuisaccuplan.

Kies je voor een thuisbatterij via Thuisaccuplan? Een slimme keuze. Want wij regelen het voor je: van persoonlijk advies tot installatie. Dit doen we samen met onze erkende installateurs, samen hebben we een enorme bak aan kennis en ervaring.
Regel het via Thuisaccuplan, dan ben je altijd zeker van vakmanschap.

  • Persoonlijk advies

  • Een offerte die bij jouw past

  • Professionele installatie

  • Persoonlijk advies
  • Een offerte die bij jouw past

  • Professionele installatie