Over Thuisaccuplan

Over ons

Thuisaccuplan staat voorop in het aanbieden van de perfecte thuisbatterij-oplossingen voor particulieren. Onze innovatieve aanpak en uitgebreide database van diverse thuisbatterijen en installateurs vereenvoudigen het selectie- en aankoopproces aanzienlijk. We zijn toegewijd aan het versnellen van de energietransitie door een persoonlijke benadering te hanteren en geloven sterk dat energieopslag een essentiële stap is in deze transitie. Ons doel is om een strategische oplossing te bieden die het elektriciteitsnet ontlast en de overgang naar duurzame energie soepel en effectief maakt.

Bij Thuisaccuplan streven we ernaar om geavanceerde technologie toegankelijker en begrijpelijker te maken voor iedereen. De erkende installateurs ondersteunen de klanten bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van de thuisbatterij, afgestemd op de specifieke behoeften. Dit initiatief is gestart vanuit een gedeelde passie voor duurzaamheid, wat is uitgegroeid tot een gebruiksvriendelijk website voor particulieren en bedrijven voor een voor een groenere toekomst.

De medeoprichters van Thuisaccuplan, Kevin Go en Joey Wong, combineren hun passie en expertise om Thuisaccuplan te lanceren. Kevin, met een BSc in Engineering Design Innovation van de Hogeschool van Amsterdam, en Joey, met een MSc in Digital Business and Economics van de Universiteit van Maastricht, zetten hun kennis en vaardigheden in om een platform te creëren dat zowel particulieren als bedrijven helpt bij de overstap naar duurzamere energieopslagoplossingen. Hun gezamenlijke visie heeft geresulteerd in een gebruiksvriendelijk website dat klanten begeleidt naar een groenere en zelfvoorzienende toekomst.